11-12 juli: Ribadeo

Ribadeo is een mooi, klein stadje, met een aangenaam historisch centrum, met de typische tapasbars (met weinig volk) en kleine winkeltjes (met veel leegstand). En buiten het stadje kun je leuke wandelingen doen langs de klippen, die nu en dan plaats gaven voor een strandje (het zwemmen houden we nog voor wat later, want zo warm was het nog niet).

Daarenboven konden we ook genieten van het aangename gezelschap van Guy en Diana, die naast ons aangemeerd waren. De eerste dag hadden we ze al uitgenodigd voor een apero aan boord en op de verjaardag van Ann hebben we een fles champagne met hen gedeeld. Diana had voor Ann zelfs een klein aandenkentje van Ribadeo gekocht met een mooie Spaanse tekst. Zo lief. En ja, het eten in La Solana was weeral subliem.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.